Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα Crates στο Rocket League

*
Τα Crates, ή αλλιώς τα loot boxes του Rocket League, αναμένεται να αφαιρεθούν από το παιχνίδι μέσα στο τρέχον έτος. Η Psyonix ανακοίνωσε πως σκοπεύει να τα αφαιρέσει και να τα αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα που θα δείχνει στον παίκτη τα περιεχόμενα τα οποία πρόκειται να αγοράσει πριν το κάνει.

Όλα τα αντικείμενα που προσφέρονται για αγορά αυτή τη στιγμή, όπως DLC cars, esports items και Rocket Pass Premium θα παραμείνουν διαθέσια. Μέχρι να αφαιρεθούν τα Crates, οι παίκτες θα συνεχίσουν να μπορούν να τα αγοράσουν.


Επιπλέον η Psyonix σχολίασε πως δεν θα εγκαταλείψει πλήρως το key trading, αφού σκοπεύει να βρει τρόπο να συνεχίσει την υποστήριξη αυτού του market στο νέο σύστημα που δεν θα υποστηρίζει αγορά κουτιών με άγνωστο περιεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*