Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος το Call of Duty Online στην Κίνα

*
Η Tencent ανακοίνωσε πως το Call of Duty Online κλείνει την παρουσία του στην αγορά της Κίνας μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η εταιρεία εξηγεί πως οι εγγραφές του τίτλου θα κλείσουν από σήμερα, ενώ οι servers θα σταματήσουν να λειτουργούν στις 31 Αυγούστου 2021, δηλαδή στο τέλος του καλοκαιριού. Αναλυτές της αγοράς εξηγούν πως η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω μειωμένου τζίρου της Tencent από τον τίτλο, που οδήγησε και την Activision να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Το Call of Duty Online κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Κίνα από το 2015 και την ευθύνη του στην εκεί αγορά είχε η Tencent. Όπως είναι λογικό, οι παίκτες δέχτηκαν ήδη τη σχετική προτροπή να κινηθούν προς το Call of Duty Mobile.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*