Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέσσερεις νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο Kingdom Hearts: Dark Road

*
Όπως υποσχέθηκε η Square Enix τον Μάιο, μέσα στον Ιούνιο θα μαθαίναμε επιπλέον λεπτομέρειες για το Kingdom Hearts: Dark Road, ένα spin-off παιχνίδι βασισμένο στις νεανικές περιπέτειες του Xehanort. Μέσω ενός tweet η εταιρία ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν συνεχόμενες αποκαλύψεις, ξεκινώντας με τους χαρακτήρες που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι.

Αρχικά, έχουμε τον νεαρό Xehanort, αφού το παιχνίδι θα μας εξηγήσει πως έγινε ο κακός της σειράς Kingdom Hearts. Έπειτα, έχουμε τον Master Eraqus, ο οποίος θα είναι φίλος του Xehanort. Στο παιχνίδι θα δούμε πως εξελίσσεται η φιλία τους. Μαζί με αυτούς τους 2 ανακοινώθηκαν οι Urd, Vor, Bragi και Hermod για τους οποίους γνωρίζουμε μόνο το όνομα και την εμφάνισή τους.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*