Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλο για το PlayStation VR φαίνεται να ετοιμάζει η From Software

H From Software ανέβασε αθόρυβα στα μέσα του μήνα που μας πέρασε ένα βίντεο με το οποίο καλέι νέο προσωπικό στην ομάδα της για την ανάπτυξη νέων τίτλων. Το διάρκειας 57 δευτερολέπτων βίντεο είναι μια ιστορική αναδρομή στην δουλειά της εταιρείας από το Armored core του 1997 μέχρι και το Dark Souls III, ενώ στο τέλος κάνει την εμφάνισή της η εξής επιγραφή: «FromSoftware, Inc. Next Title on PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation VR…». Ο Hidetaka Miyazaki, υπεύθυνος για τη όλη τη σειρά Souls, πρόσφατα ανέφερε σε συνέντευξή του πως ήδη δουλέυει πάνω σε ένα νέο IP, κάτι που σε συνδυασμό με το βίντεο αυτό έχει πυροδοτήσει φήμες πως ίσως δούμε την επόμενη δουλειά του και στην VR πλατφόρμα της Sony.



Από την άλλη, η From Software μπορεί να δουλέυει ταυτόχρονα σε διαφορετικά πράγματα, πάντως όλοι έχουμε την περιέργεια να δούμε τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας στα χέρια ενός ταλαντούχου δημιουργού. Το βίντεο είναι διαθέσιμο παρακάτω και σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*