Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για πέντε studios της Crytek

Από το 2014 ξεκίνησαν τα οικονομικά προβλήματα για την Crytek, συνέχισαν μέχρι πρόσφατα με τις καταγγελίες των εργαζομένων της και από ότι φαίνεται έφτασε η στιγμή που η εταιρεία έπαψε να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Τα studios της εταιρείας στη Βουλγαρία, Ουγγαρία, Κίνα, Τουρκία και Βόρεια Κορέα, είδαν τις πόρτες του να σφραγίζουν με μόνο αυτά της Φρανκφούρτης και του Κιέβου, να την γλιτώνουν. Η Crytek δήλωσε πως στα σχέδιά της είναι η εξασφάλιση εργασίας των εργαζομένων της καθώς και η πιο ομαλή μετάβαση τους σε ένα πιο ασφαλές μέλλον.



Επιπλέον, ο συνιδρυτής της εταιρείας, Avni Yerli, ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν για την εταιρεία, ενώ ο σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης ήταν για να παραμείνει η εταιρεία υγιής και βιώσιμη επιχείρηση, η οποία θα μπορεί να προσελκύει νέα ταλέντα και να δημιουργεί καινοτόμους τίτλους. Για όσους τυχόν να μην γνωρίζουν, μερικά από τα παιχνίδια της Crytek έιναι τα πρόσφατα The Climb, Robinson: The Journey και το Ryse: Son of Rome, ενώ παλαιότερα είχε εργασθεί για τον πρώτο τίτλο Far Cry καθώς και για τη σειρά Crysis.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*