Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για τη σειρά Luke Cage

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Netflix δεν θα προχωρήσει στην παραγωγή νέας σεζόν για την τηλεοπτική σειράς Luke Cage. Τα νέα έρχονται τέσσερεις μήνες μετά το λανσάρισμα της δεύτερης σεζόν και μόλις λίγες μέρες μετά από παρόμοια ανακοίνωση που αφορούσε τη σειρά Iron Fist. Φαίνεται ότι, ένας-ένας οι Defenders ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο Netflix, που κόβει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς με τη Marvel, η οποία ετοιμάζεται να αλλάξει ολοκληρωτικά στρατόπεδο, προμηθεύοντας με περιεχόμενο τις streaming υπηρεσίες της Disney. Η σειρά Luke Cage ήταν μέρος της συμφωνίας ανάμεσα σε Marvel και Netflix που περιλάμβανε επιπλέον τα Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist και Defenders, ενώ αργότερα προστέθηκε και η σειρά The Punisher. Γεγονός είναι ότι η δεύτερη σεζόν του Luke Cage ήταν λίγότερο ενδιαφέρουσα σε σχέση με την πρώτη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*