Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για την United Front Games

H United Front Games, δημιουργός των Sleeping Dogs, ModNation Racers, LittleBigPlanet Karting, δεν υπάρχει πια. Υπήρχαν μερικές φήμες για κλείσιμο του studio και η επιβεβαίωση ήρθε από μια εκ των producers. Οι λόγοι του κλεισίματος δεν είναι ακόμα γνωστοί. Η United Front Games πάντως μετά το Sleeping Dogs δεν κατάφερε στην ουσία να κυκλοφορήσει κάτι ολοκληρωμένο. Το Triad Wars που θα ερχόταν ως free-to-play και θα λάμβανε χώρα στον κόσμο του Sleeping Dogs ακυρώθηκε στις αρχές του έτους, ενώ το SMASH+GRAB (ένα MOBA game) δεν ξεπέρασε ποτέ το στάδιο του Steam Early Access.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ κρίμα που η United Front Games κλείνει.
      Είναι κρίμα όχι μόνο επειδή υπάρχει πιθανότητα να μείνουν άνεργοι, αλλά και επειδή το Sleeping Dogs που είναι ένα από τα δημιουργήματά της εταιρίας, το οποίο αποδεδειγμένα είναι ένα διαμάντι, είναι ένα από τα λίγα open world games που τα εκτίμησα ιδιαίτερα.

    • abaddon77
    • Θα μείνει πίσω το διαμάντι που λέγεται Sleeping Dogs. Ίσως ήταν λάθος που δεν έδωσαν μεγαλύτερη σημασία στην ανάπτυξη του sequel, πολύς κόσμος το περίμενε πως και πως.

*