Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Miitomo της Nintendo

*
Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, το Miitomo, αναμένεται πολύ σύντομα να πάψει να λειτουργεί. Πρόκειται περισσότερο για ένα social app παρά ένα παιχνίδι, που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό avatar και αφού απαντήσουν σε μερικές απλές ερωτήσεις, μπορούν να αλληλεπιδρούν με τους φίλους τους σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Η ιδεά ήταν να μπορέσει ο ένας να γνωρίσει τον άλλο καλύτερα, μιας και οι ψηφιακοί χαρακτήραν αντάλλασσαν πληροφορίες σχετικά με τη ζωή τους. Μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του το Miitomo κατόρθωσε να αποκτήσει 4 εκ. χρήστες παγκοσμίως, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατηθεί στη ζωή. Η παύση λειτουργίας του έχει προγραμματιστεί για τις 9 Μαΐου και μέχρι τότε οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ορισμένα bonus coins και game tickets που στη συνέχεια θα τα εξαργυρώσουν στον ψηφιακό κόσμο του Miitomo. To app ήταν ο πρώτος καρπός της συνεργασίας μεταξύ Nintendo και DeNA. Από τότε έχουν κυκλοφορήσει άλλες τρεις εφαρμογές για φορητές συσκευές, τα Super Mario Run, Fire Emblem Heroes και Animal Crossing, οπότε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, απομένει μία, το Zelda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*