Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της Nintendo προστίθενται στα παιχνίδια του high school esports platform PlayVS

*
Το PlayVS, η αμερικανική πλατφόρμα high school esports, ανακοίνωσε την προσθήκη δύο τίτλων της Nintendo στη λίστα με τα παιχνίδια του. Το PlayVS ιδρύθηκε το 2018 στο πλαίσιο του College esports in the United States με διάφορες σχολές των Η.Π.Α. να δημιουργούν ομάδες esports για να συμμετέχουν σε κολεγιακά τουρνουά. Το 2020 προστέθηκε στη λίστα του το Fortnite ενώ συμπεριλαμβάνονται και τα Rocket League, League of Legends, Overwatch, FIFA και Madden NFL.

Το Super Smash Bros. Ultimate και το Splatoon 2 είναι τα παιχνίδια της ιαπωνικής εταιρείας που έρχονται να εφαρμοστούν στο ρόστερ του PlayVS. Στο πλαίσιο της αποκάλυψης αυτής δόθηκε και η υπόσχεση προμήθειας εκατοντάδων σχολών με κονσόλες Nintendo Switch μαζί με μια συνδρομή 12 μηνών στην υπηρεσία Nintendo Switch Online.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*