Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της Rockstar στη backwards compatible λίστα του Xbox One

*
Η λίστα με τους backwards compatible τίτλους του Xbox One συνεχίζει να μεγαλώνει. Αυτή τη φορά σειρά έχουν τρία παιχνίδια της Rockstar Games, με πρώτο και καλύτερο το Grand Theft Auto: San Andreas. Τα γεγονότα του παιχνιδιού τοποθετούνται ανάμεσα σε αυτά του Vice City και του GTA IV και οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Carl “CJ” Johnson που σιγά σιγά ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του υπόκοσμού. Τα άλλα δύο παιχνίδια είναι το Midnight Club: Los Angeles και το Rockstar Games presents Table Tennis. Το πρώτο κυκλοφόρησε για PSP, PlayStation 3 και Xbox 360 τον Οκτώβριο του 2008, ενώ το δεύτερο δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ανήκει στους γνωστούς τίτλους της εταιρείας. Τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα από 7 Ιουνίου. Ήδη, από πλευράς Rockstar Games, στην backwards compatible λίστα βρίσκονται το Bully: Scholarship Edition και το Red Dead Redemption που από τη μέρα που μπήκε στη λίστα οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 6000%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*