Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της Ubisoft στην δωρεάν πλατφόρμα cloud gaming της Facebook

*
Φιλοδοξία της Facebook είναι να επεκταθεί όσο το δυνατό περισσότερο στον χώρο του gaming. Έτσι λοιπόν, μετά το Oculus VR και τα livestreams, τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν και την τεχνολογία cloud. Πλέον η εταιρεία έκανε το free game streaming διαθέσιμο στο 98% της επικράτειας των ΗΠΑ, έχοντας στο πλευρό της την Ubisoft. Η Facebook έχει δημιουργήσει μια υποδομή cloud computing που έως το Φθινόπωρο θα έχει καλύψει ολόκληρη τη χώρα και ως τις αρχές του 2022 θα επεκταθεί στην δυτική και κεντρική Ευρώπη.

Για την ώρα η Facebook προσφέρει μόνο τα παιχνίδια της Ubisoft που προορίζονται για φορητές συσκευές, όπως τα Assassin’s Creed Rebellion, Hungry Shark Evolution και Hungry Dragon, ενώ τους επόμενους μήνες αναμένονται τα Mighty Quest και Trials Frontier. Πρόσφατα στο δυναμικό της Facebook προστέθηκε η Unit 2, developer της πλατφόρμας Crayta και σκοπεύει να ενσωμετώσει τα εργαλεία της στις υποδομές για cloud gaming που έχει δημιουργήσει.


Επόμενος στόχος για τη Facebook η μεταφορά της πλατφόρμας σε φορητές συσκευές.

Facebook Gaming 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*