Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι της σειράς Final Fantasy στο Nintendo Switch

*
Μια καραβιά τίτλοι της σειράς Final Fantasy πρόκειται να κυκλοφορήσουν για το Nintendo Switch μέχρι το τέλος του 2019. Το κυριότερο απ' όλα είναι το Final Fantasy 12, που θα διατεθεί για την υβριδική κονσόλα με τη μορφή του Zodiac Age. Εξίσου σημαντικές προσθήκες στη βιβλιοθήκη της κονσόλας είναι τα Final Fantasy 7, 9, 10 και 10-2 που θα κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους σε κονσόλα της Nintendo. Πιο κοντά βρίσκεται η κυκλοφορία του Final Fantasy 15 Pocket Edition, ενώ όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered έρχεται στο Switch. Αναμέναμε ότι στην παραπάνω λίστα που ανακοινώθηκε στο Nintendo Direct θα βρισκόταν και το Final Fantasy 8, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*