Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα 159 δισ. δολάρια θα φτάσει η αγορά των videogames το 2020

*
Η αγορά των videogames αναμένεται να συνεχίσει την ανάπτυξή της και το 2020 με τις εκτιμήσεις να μιλούν για τζίρο της τάξης των 159.3 δισ. δολαρίων. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει την αγορά στο +9,3% σε σχέση με το 2019, αν βέβαια επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις της εταιρείας Newzoo. Οι αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής δείχνουν να ανεβάζουν κατά πολύ τα δεδομένα, αφού έχουν ξεπεράσει σε αριθμό ενεργών καταναλωτών αυτή της Β. Αμερικής και είναι σχεδόν κοντά στο να ξεπεράσουν και αυτή της Ευρώπης. Ωστόσο, το μεγάλο στοίχημα παραμένει το κομμάτι του τζίρου ανά καταναλωτή. Η Μέση Ανατολή και η Αφρική μετρούν προς το παρόν 377 εκ. παίκτες (σχεδόν το 3% του τζίρου) και έχουν καταφέρει να πετύχουν ανάπτυξη της τάξης του 14.5%, έχοντας πλέον αγγίξει τα 5.4 δισ. δολάρια. Για λόγους σύγκρισης, η Λατινική Αμερική έχει πάνω από 266 εκ. παίκτες και κατέχει το 4% της παγκόσμιας αγοράς videogames. Στην Ευρώπη, οι gamers υπολογίζονται στα 368 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*