Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα BAFTA θα τιμήσουν την Amy Hennig για την προσφορά της στα video games

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές των βραβείων BAFTA, μια εκήλωση είναι σχεδιασμένη να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο στο Los Angeles με σκοπό την απονομή ενός ειδικού βραβείου στην Amy Hennig από τον οργανισμό. Το βραβείο αφορά την συνολική προσφορά της Hennig στη βιομηχανία των video games, τόσο σαν σεναριογράφος όσο και σαν creative director. Η Amy Hennig έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τίτλους όπως τα Legacy of Kain και τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς Uncharted, για τα οποία έχει ήδη κερδίσει βραβεία από την Writers Guild of America.



Πλέον, κι αφού έφυγε από τη Naughty Dog όταν το Uncharted 4 ήταν ακόμη σε αρχικά στάδια, εργάζεται για την Visceral Games πάνω σε έναν νέο τίτλο Star Wars. Οι παλιοί της συνεργάτες όμως δεν έχουν ξεχάσει την προσφορά της, αφού φροντίσαν να αφήσουν ένα ειδικό ευχαριστήριο μήνυμα στα credits του Uncharted 4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • ambageo
    • Πολύ ωραίο το να αναγνωρίζεται σε τέτοιο επίπεδο η δουλειά κάποιου στον τομέα των video games... Νομίζω ότι πριν κάποια χρόνια δεν υπήρχε η περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο!

*