Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Child of Light και Valiant Hearts: The Great War στο Nintendo Switch

*
Τα Child of Light και Valiant Hearts: The Great War από τις Ubisoft Montreal και Ubisoft Montpellier αντίστοιχα έρχονται στο Nintendo Switch το φθινόπωρο. Το Child of Light, το RPG που λέει την ιστόρία της Aurora που προσπαθεί να σώσει το χαμένο βασίλειο της Lemuria, θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου και οι παίκτες θα μπορούν να αναβαθμίζουν τις μοναδικές ικανότητες τους, αλλά και να δημιουργήσουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό. Στο Valiant Hearts: The Great War 5 εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι ενώνονται υπό τον τρόμο του πολέμου σε μια ιστορία με φιλία, αγάπη, θυσίες και τραγωδία που βασίζεται στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Στο Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου και θα είναι playable με touch controls ενώ θα δίνει και πρόσβαση στο comic book Valiant Hearts: Dogs of War.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*