Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Nintendo Miis έρχονται στο Mario Kart Tour

*
Τα αγαπημένα Miis από την εποχή του Nintendo Wii φαίνεται πως επιβιώνουν ακόμα, καθώς τα ιδιαίτερα αυτά avatars έρχονται τώρα και στο Mario Kart Tour.

Η Nintendo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer σχετικά με το τελευταίο update του Mario Kart Tour, το οποίο δείχνει τα Miis σε όλο τους το μεγαλείο. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν νέες αγωνιστικές στολές όταν κυκλοφορήσει το update, μερικές εκ των οποίων είναι εμπνευσμένες από την Peach, τον Donkey Kong και τον Mario. Κάθε στολή θα συνοδεύεται επίσης από μια ειδική ικανότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Το πρώτο κύμα από τους χαρακτήρες Mii θα είναι διαθέσιμο στις 9 Μαρτίου. Αργότερα θα προστεθούν ακόμα περισσότερες στολές οι οποίες θα κυκλοφορήσουν στις 23 Μαρτίου. Παρόλα αυτά δεν είναι γνωστό ακόμα για το πως θα είναι ακριβώς σχεδιασμένες.


Πολλοί fans της Nintendo απογοητεύτηκαν όταν αρχικά φαινόταν ότι τα κλασικά Miis δεν θα επέστρεφαν μαζί με το νέο Nintendo Switch Sports το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ωστόσο, η Nintendo επιβεβαίωσε πως εκτός από τους "Sportsmates" του Nintendo Switch Sports, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν και ως χαρακτήρες Mii.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*