Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Overwatch 2 και World of Warcraft: Shadowlands διαρρέουν λίγο πριν την BlizzCon 2019

*
Είμαστε πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της BlizzCon 2019 και οι πρώτες διαρροές μαρτύρησαν τα Overwatch 2 και World of Warcraft: Shadowlands. H πρώτη εικόνα για το νέο expansion του World of Warcraft εμφανίστηκε και εντοπίστηκε από χρήστη του Twitter, ωστόσο δεν υπάρχει καμία παραπάνω πληροφορία προς το παρόν.



Σε ότι αφορά το Overwatch 2, εντοπίστηκε μια εικόνα στο Blizzard Gear website, ενώ πριν από μερικές ώρες διέρρευσε και ένα training document για το νέο τίτλο και αναρτήθηκε από το επίσημο site του ESPN.



Η BlizzCon 2019 λαμβάνει χώρα στο Anaheim Convention Center της California από την 1η έως και τις 2 Νοεμβρίου και θα διαβάσετε στο Enternity όλες τις ανακοινώσεις που θα γίνουν εκεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*