Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Seasonal Adventures είναι η επόμενη προσθήκη στο Minecraft Dungeons

*
Νέο περιεχόμενο για το hack-and-slash dungeon-crawling Minecraft Dungeons αναμένεται το επόμενο διάστημα. Η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε τα Seasonal Adventures, που θα συνοδεύονται από ένα νέο σύστημα προόδου με βραβεία pets, flairs, emotes και skins. Ακόμα θα υπάρχει και ένα δωρεάν Battle Pass που θα ξεκλειδώνει διάφορα in-game currencies, επιτρέποντας στους παίκτες την απόκτηση αντικειμένων δίχως την ανάγκη να καταφύγουν στο premium pass.

Οι προσθήκες συνεχίζονται με το νέο Tower challenge - ένα νέο free-to-play mode, όπου οι παίκτες θα πρέπει να φτάσουν στο τέλος 30 επιπέδων τα οποία θα είναι γεμάτα NPCs, bosses, mobs και πολλά άλλα. Το Tower θα ανανεώνεται κάθε δύο εβδομάδες με νέες δοκιμασίες και η πρόοδος σε αυτό θα προστίθεται στο battle pass.


Η πρώτη σεζόν με τίτλο The Cloudy Climb, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και η Mojang υπόσχεται πολλά περισσότερα τους επόμενους μήνες. Το Minecraft Dungeons κυκλοφορεί για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, PC και Nintendo Switch.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*