Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Sword Art Online: Lost Song και Hollow Fragment στο PS4

Η Bandai Namco ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου livestream στο Nico Nico ότι τόσο το Sword Art Online: Lost Song όσο και το Sword Art Online: Hollow Fragment θα κυκλοφορήσουν για PS4. H έκδοση του Hollow Fragment για το νεότερο οικιακό σύστημα της Sony θα αποτελεί “Director’s Cut” version του αρχικού τίτλου, η οποία έρχεται με επιπλέον περιεχόμενο και θα μετονομαστεί σε Sword Art Online RE: Hollow Fragment. Το Sword Art Online: Lost Song κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία για PS3 και PS Vita, ενώ το Hollow Fragment διατίθεται αποκλειστικά για τη φορητή κονσόλα. Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι και οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν και στη Δύση.



Πιο συγκεκριμένα, το Hollow Fragment θα διατεθεί μέσω του PSN το καλοκαίρι για PS3, PS Vita και PS4, ενώ το Lost Song αναμένεται (για PS Vita και PS4) το προσεχές φθινόπωρο τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Οι κάτοχοι του Sword Art Online: Hollow Fragment για το PS Vita θα είναι σε θέση να μεταφέρουν «κάποια στοιχεία» από τα save files τους, καθώς και τα DLCs που θα γίνουν διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία του τίτλου στην έκδοση για PS4. Τέλος, στη συνέχεια ακολουθούν τα σχετικά screenshots, καθώς και τα covers για τις εκδόσεις του τίτλου σε PS4 και PS Vita.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • evergrey
    • Απο βιντεακι που εχω δει...https://www.youtube.com/watch?v=ox-G0XOtogw
      ...φαινεται οτι εχουν κανει καλη δουλεια.Αντε να μας ερθει επιτελους το Lost Song!

    • Scott_Pilgrim
    • To only digital στο boxart του hollow fragment με ξεπερνάει...

      Επίσης η Namco είπε πως θα έχει νέα ανανεωμένη μετάφραση σε σχέση με την Vita έκδοση. Τώρα δεν είπαν αν όσοι έχουμε την "μικρή" έκδοση θα πάρουμε και το ανάλογο patch.

*