Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα first-party studios της Sony έχουν επικεντρωθεί σε projects για το PS5

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή της αγοράς Daniel Ahmad, η Sony έχει δώσει εντολές στα first-party studios της να ρίξουν το βάρος στην ανάπτυξη τίτλων για το PlayStation 5 και πιθανό να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να υπάρξουν αποτελέσματα. Σύμφωνα πάντοτε με τον Ahmad, είναι ακόμα νωρίς να γίνεται λόγος για επόμενη γενιά, όμως όλο και κάτι νέο θα προκύψει από το Game Developers Conference. Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει ακούσει καλά πράγματα για τα dev kits του PS5, τα οποία βρίσκονται στα χέρια πολλών εταιρειών. Από πλευράς της η Sony έχει επιβεβαιώσει και επίσημα ότι δουλεύει πάνω σε νέα κονσόλα και third-party publishers όπως οι Square Enix, Bethesda και Activision, εργάζονται πάνω σε παιχνίδια επόμενης γενιάς. Μάλιστα, το 18% των developers έχουν ενεργά projects για την επόμενη γενιά. Τέλος, ο Ahmad προβλέπει πως το 2019, θα είναι μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για το PlayStation 4 και η Sony έχει ακόμα εκπλήξεις για τους κατόχους της κονσόλας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*