Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα ratings της ESRB θα αναφέρουν αν ένα παιχνίδι έχει loot boxes

*
H Entertainment Software Rating Board (ESRB) δημοσίευσε μια περιγραφή για το πως θα λειτουργούν τα νέα ratings σε παιχνίδια που περιέχουν loot boxes.

Αυτή την στιγμή, σε παιχνίδια που περιέχουν microtransactions δίνεται από την ESRB η περιγραφή "In Game Purchases". Αυτό λοιπόν θα αλλάξει και θα προστεθεί και η περιγραφή "Includes Random Items" αν υπάρχουν αντικείμενα στο παιχνίδι τα οποία μπορούν να αποκτηθούν με βάση την τύχη. 


Η περιγραφή "In-Game Purchases" είναι και αυτή μια σχετικά καινούργια προσθήκη στο σύστημα ηλικιακής βαθμονόμησης της ESRB, καθώς προστέθηκε στις αρχές του 2018 έπειτα από συνεχή πίεση από πολιτικούς και πολίτες, που διαμαρτυρήθηκαν για τα loot boxes του Star Wars: Battlefront II. Όμως, η αυτή περιγραφή είναι αρκετά ανακριβής καθώς δεν διαχωρίζει τα απλά microtransactions από αυτά που η τύχη είναι βασικός παράγοντας.

Κλείνοντας, η ESRB δεν κατέκρινε ποτέ τα loot boxes στα παιχνίδια, καθώς σε μια συνεντευξή της το 2017 ανέφερε πως ο οργανισμός δεν έβλεπε τα loot boxes σαν μια μορφή τζόγου. Μέχρι τώρα, αρκετά παιχνίδια έχουν αντικαταστήσει τα loot boxes με τα battle pass και με άλλες μορφές microtransactions.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*