Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Χριστούγεννα η κυκλοφορία του Assassin's Creed: Syndicate

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Polygon, το Assassin's Creed: Syndicate θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Το Μέσο αναφέρει επίσης ότι η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από προωθητικό υλικό, στο οποίο σημειώνεται μεταξύ άλλων πως ο τίτλος «θα μεταφέρει εκατομμύρια gamers σε μια εκπληκτική αναδημιουργία του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της Βιομηχανικής Επανάστασης». Πρωταγωνιστής θα είναι ένας δολοφόνος ονόματι Jacob Frye, ενώ όσοι προ-αγοράσουν τον τίτλο από το GameStop θα αποκτήσουν ένα αντίγραφο από το περιδέραιο που φοράει ο Frye στο παιχνίδι. Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει επίσημα -μέσω livestream- το νέο game στις 12 Μαΐου (19:00 ώρα Ελλάδας). Στις αρχές της εβδομάδας, η γαλλική εταιρεία δημοσίευσε ένα animated teaser στο βρετανικό site του νέου Assassin's Creed game, στο οποίο γίνεται αναφορά στον Jacob, ενώ εμφανίζεται και η φράση "oppression has to end”.



Πριν από λίγες ώρες, στην αμερικανική έκδοση της ιστοσελίδας δημοσιεύθηκε η παρακάτω εικόνα στην οποία αναφέρονται οι φράσεις "God Save The Queen" και "Strength Through Loyalty”. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι και η επίσημη επιβεβαίωση από τη Ubisoft. Υπομονή μέχρι την Τρίτη το απόγευμα!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
14 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Quebec

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*