Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα μυστήρια του Mt. Hikami πρωταγωνιστούν στο νέο trailer του Fatal Frame: Maiden of Black Water

Η Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Fatal Frame: Maiden of Black Water, με τίτλο True Account – The Truth About Mt. Hikami. Αυτό προσφέρει νέες πληροφορίες για το gameplay αλλά και για τα μυστηριώδη φαινόμενα που παρατηρούνται γύρω από το Mt. Hikami.

Πρωταγωνιστούν οι Yuri Kozukata, Miu Hinasaki και Ren Hojo, που έχουν βάλει σκοπό να εξερευνήσουν το Mt. Hikami, έναν τόπο που αποτελεί τον τάφο πολλών και κρύβει δεκάδες μυστικά. Όπλο τους σε κάθε αποστολή η Camera Obscura, που απομακρύνει τα αποκρουστικά πνεύματα προστατεύοντάς σας από τις δυνάμεις τους. Από την άλλη, η τριάδα των πρωταγωνιστών διαθέτει τη δύναμη Shadow Reading, που τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται ό,τι έχει απομείνει από τις μνήμες ανθρώποω που έχουν εξαφανιστεί στο βουνό. Οι αναμνήσεις οδηγούν σε μυστικά μονοπάτια, όμως εκεί παραμονεύουν πνεύματα που θέλουν να στείλουν και εσάς στον άλλο κόσμο. Ο μόνος τρόπος να τα αντιμετωπίσετε είναι χρησιμοποιώντας την Camera Obscura.


Το remastered Fatal Frame: Maiden of Black Water θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στις 28 Οκτωβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*