Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα ντέρμπι της Super League στο FIFA 16

*
Το FIFA 16 κυκλοφορεί επίσημα στη χώρα μας στις 24 Σεπτεμβρίου και το Enternity κατέγραψε τη δράση στα δύο ντέρμπι (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) του ελληνικού πρωταθλήματος. Το υλικό που μπορείτε να δείτε είναι από την έκδοση του νέου ποδοσφαιρικού game της ΕΑ για το Xbox One και οι αγώνες έχουν καταγραφεί μετά και την τελευταία ενημέρωση που υπήρχε στους servers του γνωστού publisher μέχρι και την Τρίτη 22 του τρέχοντος μήνα. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, ρίξτε μια ματιά στα σχετικά videos μέσα από τους players που ακολουθούν:

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός


Ταυτόχρονα, μπορείτε να δείτε και ένα Let's Play μας, όπου Παύλος Παπαπαύλου και Δημήτρης Καρέτσος δοκιμάζουν τις εθνικές ομάδες γυναικών στο demo του τίτλου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    EA Sports

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    EA Sports

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • FIFA 16
    • 3+ pegi 3+
      • 8.9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (7)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.easports.com/fifa FOLLOWERS 18 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • periklis
    • του πάοκ τις φετινες εμφανίσεις δε τις εχει......(!) χχοαχοαοχα ποσο υπολογίσιμη ομάδα ειναι απο την ευρώπη....

    • mysterious
    • @periklis

      Η φετινη εμφανιση μολις χθες χρησιμοποιηθηκε για πρωτη φορα και πριν δυο μερες παρουσιαστηκαν επισημα στο κοινο οι 3 φανελες...

      Αλλα εχεις δικιο γι'αυτο εστιαζε στην αρχη του αγωνα στον Μπερμπατοφ,γι'αυτο ειναι εδω και πολλα χρονια στο FIFA και γι'αυτο ειναι στις 50 καλυτερες ομαδες της Ουεφα στην ειδικη βαθμολογια.Επειδη δεν απεκλεισε τα τελευταια χρονια μεσα στο σπιτι τους Φενερμπαχτσε και Τοτεναμ κι επειδη δεν αποκλειστηκε στην διαφορα τερματων ή για ενα γκολ απο Αγιαξ του Σουαρεζ,Σαλκε και ΤΣΣΚΑ Μοσχας.

      Την επομενη φορα που θα κανεις καζουρα ας εισαι πιο ενημερωμενος οπως και οταν αποθεωνεις το PS4 σε σχεση με το XBOX ONE καλο θα ηταν να μην το σκιζεις συνεχεια προηγουμενως για την αναξιοπιστια του.

      Υ.Γ. χχοαχοαοχα φιλικα παντα ;)

    • periklis
    • λοιπον...πλακίτσα εκανα παραπάνω για πειραγμα...βλακεία που δεν εχει και τις νέες εμφανίσεις (αν οντως δεν τις εχει)...που ετσι δειχνει :( ειμαι Ολυμπιακός αλλα για το καλό του gaming θα χει πλακα να ειναι απολυτα ενημερωμένο το παιχνιδι τοσο σε ροστερς οσο και σε εμφανίσεις γηπεδα και πρωταθληματα....τεσπα...

      Θα ηθελα να θιξω το εξης θέμα...
      Aπο το 2009 επιλέγω και παίζω FIFA γιατι "σοβάρεψε" σε σχέση με το παλιό "παιδικό" soccerάκι που ηταν.
      Σίγουρα βεβαια, η ανοδός του οφείλεται τοσο στη καλη δουλειά που εγινε στην EA οσο και στην πτώση του αλλοτε "κυριαρχου" Pro evolution...
      Oμως, επειδη συχνα πυκνα μπαινουμε στη διαδικασια να κοντραριστουμε μεταξυ μας οι gamers για το ποιο ειναι καλυτερο...θα σας πω οτι ειναι μείον (-) για ολους μας να επικρατει ενα μονο soccer game και να μην υπάρχει ισάξιος ανταγωνισμός.
      Παραδειγμα απλό...το σήμερα...Τo FiFa εχει πια μείνει ΣΤΑΣΙΜΟ! εδω και 3 χρόνια δε μπορω να διακρίνω τιποτα το αξιολογο περαν των αλλαγων στα μενου και τις ανανεωμένες εμφανίσεις των ομάδων!
      μικροβελτιώσεις στο gameplay σιγουρα υπάρχουν αλλα "μικρές" και πρεπει να παιξεις ωρες πολλές για να τις διακρίνεις.
      Ειδικά με την εμφάνιση των Next Gen Consoles περίμενα πολλα περισσότερα...αν οχι απο το πρώτο χρόνο στο fifa 14 , αντε ουτε το fifa 15.....εεεε το 2016 περιμενα ΜΑΓΕΙΑ.....και τελικά ΔΕΝ την ειδα!
      οσο για την ΕΑ........ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να εχει ενα πακέτο ομάδων REST OF WORLD οι οποίες ειναι ολες κι ολες 7-8 αν δε κανω λάθος...και 10 να ειναι δεν εχει σημασία....εκ των οποίων Ολυμπιακός Σαχτάρ Παοκ παιζουν ευρώπη και ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ εν ΕΤΗ 2015-16 ακομη μπει στο κόπο να φτιάξουν 2 γηπεδα ελληνικά και τα πρόσωπα των παιχτών! ισα ισα μαλιστα οταν ενας μεγάλος παιχτης πάει σε μια απο αυτές τις ομάδες του χαλάνε και εκεινου το πρόσωπο! ΕΛΕΟΣ!!!
      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΕΑ πχ το PRO EVOLUTION ηταν κορυφη....γιατι στη λεπτομέρεια εδινε σημασία...ακομη και σε ομαδες β' διαλογής!
      Οταν ομως η κοναμι εχει χασει δικαιωματα εμφανισεων & γηπεδων και με μετριο απαρχαιομένο arcade gameplay ειναι φυσικό και επόμενο η EA να τα γράφει ολα στα παλιά της τα παπούτσια και να επαναπαύεται!
      ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;;;;

      απάντηση: ΕΜΕΙΣ !!!

      ευχαριστώ....

*