Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα οικονομικά αποτελέσματα της SEGA

*
Ήρθε και η σειρά της SEGA να ανακοινώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα για τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού έτους 2017 που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Πιο συγκεκριμένα τα έσοδα της ιαπωνική εταιρεία ήταν αυξημένα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι και αυτό οφείλεται στις πολύ καλές πωλήσεις που σημείωσαν τα Phantasy Star Online 2, Yakuza 6: The Song of Life και Football Manager 2017. Επίσης, η εταιρεία ελπίζει να αυξήσει περισσότερο τα κέρδη της λόγω των νέων της κυκλοφοριών που αναμένονται το πρώτο τετράμηνο του έτους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου της τίτλου για το Switch, Puyo Puyo Tetris και του Valkyria Revolution που θα διατεθεί αργότερα για PlayStation 4 και Xbox One.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*