Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα παιχνίδια των Xbox Series X/S έρχονται και στο Xbox One μέσω cloud streaming

*
Η Microsoft σκοπεύει να διατηρήσει στην αγορά το Xbox One, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι developers κάνουν πρόοδο με το cloud streaming. Σύμφωνα με την εταιρεία, κάποιες από τις αποκλειστικότητες που θα λανσαριστούν το 2020 θα απαιτούν την ισχύ που προσφέρουν τα Xbox Series X και Xbox Series S, οπότε το Xbox Cloud Gaming θα χρησιμοποιηθεί για να τρέξουν αυτά και στο Xbox One. Ήδη επιβεβαιώθηκε πως αυτό θα συμβεί με το Microsoft Flight Simulator αλλά και τίτλους όπως το Starfield της Bethesda, το Redfall της Arkane και το S.T.A.L.K.E.R. 2 της GSC Game World.

"Την επόμενη εορταστική περίοδο θα κυκλοφορήσουν παιχνίδια όπως το Forza Horizon 5, που θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία DirectX ray-tracing σε Xbox Series X και Xbox Series S και το Battlefield 2042 που θα τρέχει στα 60fps με υποστήριξη 128 παικτών. Ορισμένα από τα παιχνίδια που θα έρθουν το επόμενο έτος, όπως τα Starfield, Redfall και Stalker 2, απαιτούν την ισχύ, απόδοση και τεχνολογία των συστημάτων νέας γενιάς. Το επόμενο διάστημα θα σας ενημερώσουμε για το πως θα μπορέσετε να παίξετε αυτούς τους τίτλους και στο Xbox One", σημείωσε εκπρόσωπος της Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*