Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα προβλήματα της Lab Zero Games παρέσυραν και το Indivisible

*
Η 505 Games ανακοίνωσε τη διακοπή της ανάπτυξης του Indivisible της Lab Zero Games. Επιπλέον δεν θα υπάρξει νέο περιεχόμενο, παρά μόνο ένα patch για της έκδοση του Nintendo Switch.

"Στο σημείο αυτό, πέρα από το περιεχόμενο που βρίσκεται σε διαδικασία υποβολής γιε έγκριση, δεν θα υπάρξει τίποτα νεότερο για το Indivisible", αναφέρει πάνω κάτω η δήλωση της 505 Games.


Η κατάληξη του παιχνιδού αποτελεί προφανώς την ταφόπλακα στη Lab Zero Games, που τους τελευταίους μήνες έχει περιέλθει σε μία χαοτική κατάσταση. Η αρχή έγινε όταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης και lead designer, Mike Zaimont κατηγορήθηκε εις διπλούν για ανάρμοστα σεξιστικά σχόλια. Ακολούθησαν ανάλογες αναφορές από το εσωτερικό της Lab Zero Games, που οδήγησαν σε παραίτηση πολλά στελέχη- κλειδιά και στο τέλος ήταν η πλήρης διακοπή των σχέσεων του studio με τους υπόλοιπους υπαλλήλους και υπεργολάβους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*