Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα πρώτα Windows 10 και Xbox One cross-play ή cross-buy games

Η Microsoft ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του GDC 2015 ότι θα επεκτείνει το πρόγραμμα ID@Xbox και στα Windows 10, όπου αναμένεται να διατεθούν πολλά games με τη δυνατότητα cross-buy ή/και cross-play με το Xbox One. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το cross-buy game της Zen Studios με τίτλο Pinball FX2. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπαράγουν τον τίτλο (αλλά και όλο το add-on περιεχόμενο που διατίθεται για αυτόν) τόσο στα Windows 10 όσο και στο new-gen οικιακό σύστημα της Microsoft. Επιπλέον, το social-media sports game #IDARB θα προσφέρει cross-play μεταξύ των εκδόσεων για Windows 10 και Xbox One, ενώ οι κάτοχοι του τίτλου θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν αντιμέτωποι με άλλους παίκτες σε οποιοδήποτε format. Το ίδιο ισχύει και για το destructive strategy game της Siegecraft Blowfish Studios, με τίτλο Commander, αλλά και για το turn-based Game 4 και το dungeon-crawler, Super Dungeon Bros.



Όσον αφορά στο free-to-play ΜΟΒΑ Gigantic, θα υποστηρίζει τόσο cross-play όσο και cross-buy, ενώ τα accounts θα διαμοιράζονται σε όλες τις συσκευές, έτσι ώστε η πρόοδος (και τυχόν DLCs που μπορεί να έχουν αγοραστεί από τους παίκτες) να είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε format. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα cross-play/cross-buy games που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Xbox One/Windows 10 cross-buy
Pinball FX2 (Zen Studios)
Gigantic (Motiga)

Xbox One/Windows 10 cross-play

#IDARB (Other Ocean)
Fable Legends (Lionhead/Microsoft Studios)
Gigantic (Motiga)
Game 4 (The Behemoth)
Siegecraft Commander (Blowfish Studios)
Super Dungeon Bros (React! Games/Wired Productions)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*