Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα στατιστικά της SuperData για τον Ιούνιο

*
Τα νεότερα στατιστικά που αποκαλύπτει η SuperData μιλούν για την κίνηση στη βιομηχανία του gaming για το μήνα Ιούνιο και μέσα από αυτά επιβεβαιώνεται η κυριαρχία του Crash Team Racing Nitro-Fueled, το οποίο αποτέλεσε το μεγαλύτερο λανσάρισμα τίτλου για αυτή την περίοδο με 552.000 πωλήσεις μόνο από ψηφιακά καταστήματα.

Μάλιστα, οι αριθμοί αυτοί σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία για τον τίτλο, αφού τον φέρνουν στη δεύτερη θέση των καλύτερων launches racing τίτλων μετά το The Crew 2. Το Rainbow Six Siege ήταν το παιχνίδι με τους περισσότερους ενεργούς παίκτες, σημαιώνοντας κέρδη ύψους $36,8 εκατομμυρίων από in-game αγορές, 50% αυξημένα δηλαδή από το Μάιο. Επιπλέον, το Overwatch ξεπέρασε σε έσοδα το ένα δισεκατομμύριο δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*