Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελεία στην ανάπτυξη του Breakaway από την Amazon

*
Η Amazon Game Studios ανακοίνωσε το τερματισμό της ανάπτυξης του Breakaway, προκειμένου η ομάδα να επικεντρωθεί σε νέες ιδέες. Το Breakaway έμοιαζε με ένα ασφαλές στοίχημα για την Amazon Game Studios και ήταν ένα MOBA με μάχες 4x4, buildable structures και πλήρη συνεργασία με το Twitch. Δυστυχώς τα πολλαπλά προβλήματα που χτύπησαν το παιχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια, υποχρέωσαν τους υπεύθυνους να σταματήσουν την οποιαδήποτε επιπλέον ενασχόληση. Σύμφωνα τωρα με ανάρτηση του studio στο Reddit, παρόλο που υπήρχαν αρκετές νέες ιδεές και είχε επιτευχθεί μεγάλη πρόοδος, έχοντας ήδη θέσει τον πήχη πολύ ψηλά, δεν ήταν δυνατή η επίτευξη ενός αποτελέσματος που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Ως συνέπεια, έχει μπει τελεία στις διαδικασίες ανάπτυξης του Breakaway και τα μέλη της ομάδας εκφράζουν την υπερηφάνια τους που είχαν τη χαρά να είναι μέρος μιας αφοσιωμένης και ενθουσιώδους κοινότητας. Μάλιστα, σύντομα θα ενημερώσουν το κοινό σχετικά με τα επερχόμενα projects της Amazon Game Studios.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*