Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελευταίες προσφορές της χρονιάς από το PlayStation με το January Sale

*
Μέσα στην ημέρα ξεκινούν και οι τελευταίες προσφορές του PlayStation για τη χρονιά που φεύγει με το January Sale. Οι προσφορές αυτές θα «τρέξουν» στο PlayStation Store και θα διαρκέσουν από σήμερα έως και τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Σε αυτές περιλαμβάνονται κυκλοφορίες όπως τα Call of Duty: Vanguard Cross-Gen Edition, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Far Cry 6, FIFA 22 και NBA 2K22, ενώ η σελίδα έχει ήδη εμφανιστεί στο site του ελληνικού PlayStation Store για να πάρετε μια πρώτη γεύση. Στις 5 Ιανουαρίου, οι προσφορές θα ανανεωθούν και θα μπουν νέοι τίτλοι, οπότε θα χρειαστεί να ρίξετε εκ νέου μια ματιά. Προς το παρόν βλέπουμε πολύ καλές προσφορές σε NBA 2K22 (55%), FIFA 22 (50%), GTA V Premium Edition (58%), Deathloop (50%), It Takes Two (50%) και αρκετά ακόμη. Ρίξτε μια ματιά στο link που βάλαμε πιο πάνω και καλές αγορές!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*