Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικά, σκέτο “Xbox” θα είναι το όνομα της νέας κονσόλας της Microsoft

*
Εκπρόσωπος της Microsoft μίλησε στην ιστοσελίδα Business Insider ανακοίνωσε πως η νέα γενιά συστημάτων της θα ονομάζεται απλά “Xbox” και όχι “Xbox Series X”, όπως καταλάβαμε όλοι μετά τα Game Awards 2019. Το σκεπτικό αυτής της απόφασης είναι να ακολουθηθεί μια ονομασία αντίστοιχη με αυτή της πρώτης γενιάς συστημάτων της αμερικανικής εταιρείας και να λειτουργήσει ως μια μορφή rebranding. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει και τους καταναλωτές να κατανοήσουν τις διαφορές ανάμεσα στα πακέτα. «Όπως έχουμε δει να συμβαίνει με προηγούμενες γενιές, το όνομα “Xbox Series X” θα μας βοηθήσει να δώσουμε στην αγορά και άλλες εκδόσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Microsoft.



Πάντως είναι ξεκάθαρο μετά από αυτό πως το Xbox One X είναι μία από τις εκδόσεις που θα δούμε στο μέλλον από την Microsoft και επιβεβαιώνεται τρόπον τινά η φημολογία περί δύο διαφορετικών εκδόσεων, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, για την επόμενη γενιά. Τουλάχιστον, πλέον, φαίνεται πως ξέρουμε ότι το Xbox θα είναι η βάση και πάνω εκεί θα «χτιστεί» η ονοματολογία κάθε νέας κονσόλας. Αναμένουμε περισσότερα μέχρι και την E3 2020 λοιπόν! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αυτο που εγινε ειναι το εξης: Η Microsoft ανακοινωσε φαρδια πλατια οτι το ονομα ειναι xbox series x. Δεν αρεσε στον κοσμο. Η Microsoft πηρε το feedback, εκανε κακακια της και τωρα εκδιδει ΟΔΗΓΙΑ "ετσι να το λετε, ξεχαστε το υπολοιπο". Αλλο ενα marketing fail και μαλιστα σε κατι παρα πολυ βασικο αλλα και ευκολο. Δεν ξεκινησε καλα παλι.

      • yaponvezos
      • Από την Παρασκευή, από την πρώτη ανακοίνωση δηλαδή, έγραψα ότι το όνομα είναι Xbox.

        Δεν άλλαξε όνομα η MS. Αλλά το όνομα του μοντέλου είναι μπέρδεμα και αναγκάζονται να διευκρινίσουν κάτι που έπρεπε να είχαν φανταστεί πως έπρεπε να είχαν διευκρινίσει από την αρχή.

        • sdragon
        • Ολόκληρο τμήμα PR και δεν είχαν υπολογίσει το μπέρδεμα που θα γινόταν από την ονομασία; Ή πολύ βιαστικά έγινε η παρουσίαση ή τα έχουν μπλέξει.

        • yaponvezos
        • You'd be surprised.

          Tunnel vision does wonders. Κι εδώ που τα λέμε η Microsoft, γενικότερα, δεν έχει το καλύτερο track record με ονομασίες.

          Και το Xbox είναι από τα καλά της παραδείγματα.

          Σημειώνω ότι, προ μηνών, στην ίδια παρουσίαση ανακοίνωσε τα Windows 10 X και το Surface Pro X. Και τα Windows 10 X δεν τρέχουν σε Surface Pro X. Τότε να δεις μπέρδεμα.

*