Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τελικοί ελληνικού πρωταθλήματος για το League of Legends

*
Η αλυσίδα καταστημάτων inSpot διοργανώνει το League of Legends Greek Championship, ένα ελληνικό πρωτάθλημα gaming για το γνωστό τίτλο, που θα λάβει χώρα στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο. Οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν στο τελικό για να διεκδικήσουν χρηματικά έπαθλα €10.000. Στο χώρο της εκδήλωσης θα παρευρεθούν παίκτες από γνωστές ομάδες του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδος, οι ηθοποιοί που δάνεισαν τις φωνές τους στο τίτλο και αρκετοί YouTubers που θα βρίσκονται στα διάφορα booths που θα υπάρχουν στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε MKO.



Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στο επίσημο δελτίου Τύπου που ακολουθεί και στο επίσημο event page:

Τελικοί αγώνες του League of Legends Greek Championship στο στάδιο Ταε Κβοv Ντο
Το μεγαλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα eSports με χρηματικά έπαθλα 10.000€
Τ
ο μεγαλύτερο διαδικτυακό πρωτάθλημα gaming, το League of Legends Greek Championship (LGC) έρχεται να αναδείξει τους καλύτερους Έλληνες gamers, σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, στις 28 και 29 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την inSpot, τη μεγαλύτερη αλυσίδα internet place, με πάνω από 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή ομάδες από όλη την Ελλάδα, καθιστώντας τη διοργάνωση κορυφαία στο χώρο του gaming στη χώρα μας.

Στον τελικό της διοργάνωσης, θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ που έχουν ξεχωρίσει από τους προκριματικούς αγώνες, διεκδικώντας χρηματικά έπαθλα €10.000, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική διοργάνωση eSports. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, ως guests, παίκτες eSports από δημοφιλείς ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ Έλληνες ηθοποιοί που συμμετείχαν στη μεταγλώττιση του League of Legends θα παρουσιάσουν μια μικρού μήκους παράσταση σχετική με το παιχνίδι, πλαισιωμένοι από cosplayers.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα booths αγαπημένων τους εταιριών στον κλάδο των eSports, της τεχνολογίας και των Anime/Comics, ενώ θα συμμετέχουν σε κληρώσεις για δώρα ανά μία ώρα καθόλη τη διάρκεια του event. Γνωστοί YouTubers, επίσης, θα συνομιλήσουν με το κοινό και θα ενημερώσουν τους παρευρισκομένους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να πετύχει, καθώς και το μέλλον του YouTubing στην Ελλάδα. Επιπλέον, φαντασμαγορικό θέαμα θα προσφέρουν τα μέλη του HwBox που ανακηρύχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο overclocking για το 2017, ενώ την εκδήλωση θα συμπληρώσουν διάφορα μουσικά και χορευτικά σχήματα στα διαλείμματα των αγώνων.

Ώρα έναρξης: 12:00
Τιμές εισιτηρίου: Σάββατο 28/01 (ημιτελικοί), 8 ευρώ. Κυριακή 29/01 (τελικοί), 12 ευρώ. Ενιαίο εισιτήριο διημέρου, 15 ευρώ.
Προπώληση: Στα καταστήματα inSpot και στο viva.gr. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*