Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τεχνικά θέματα καθυστερούν την PC έκδοση του Ys VIII: Lacrimosa of Dana

*
Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η NIS America, ανακοίνωσε ότι το Ys VIII: Lacrimosa of Dana πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC στις 30 Ιανουαρίου. Πλέον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ο publisher εξήγησε ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικά θέματα που πηγάζουν από τις διαφορές αρχιτεκτονικής μεταξύ PlayStation 4 και PC. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δελτίο τύπου που υπογράφει ο αντιπρόεδρος και COO της NIS Mitsuharu Hiraoka, υπάρχουν προβλήματα με framedrops και memory leaks, τα οποία είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση αλλαγών στον πυρήνα του παιχνιδιού. Ο Hiraoka απολογείται για την καθυστέρηση και σημειώνει ότι τουλάχιστον το παιχνίδι θα παραδοθεί στο κοινό δίχως bugs. Όσοι τώρα έχουν προπαραγγείλει μέσω Steam, έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε ακύρωση και να ζητήσουν πίσω τα χρήματά τους. Πάντως, οι εκδόσεις για PlayStation 4 και PS Vita, θα κυκλοφορήσουν κανονικά στις 30 Ιανουαρίου, με βάση το πρόγραμμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*