Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τζίρο 874 εκ. δολαρίων έχει κάνει μέσα σε 5 μήνες το Genshin Impact σε κινητά

*
Η mobile έκδοση του Genshin Impact έχει αποφέρει έσοδα της τάξης των 874 εκ. δολαρίων μέσα σε μόλις 5 μήνες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Sensor Tower, από τις 28 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, το παιχνίδι είναι το τρίτο σε τζίρο στη σχετική κατηγορία, με δεδομένα που υπάρχουν από το App Store και το Google Play Store. Στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται τα Honor of Kings και PUBG Mobile, τα οποία έχουν ξεπεράσει το τελευταίο 5μηνο το 1 δισ. δολάρια. Ο τίτλος αποφέρει στους δημιουργούς του περί τα 175 εκ. δολάρια το μήνα, με την Κίνα να είναι η αγορά που συνεισφέρει περισσότερο σε αυτόν τον αριθμό. Το Genshin Impact κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο για κινητά, PC και PS4 και μέσα σε μόλις 4 μέρες κατάφερε να συγκεντρώσει (μόνο από τη mobile έκδοση) 17 εκ. downloads.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*