Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τζόγος θεωρούνται πλέον τα FIFA packs στην Ολλανδία

*
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, όλο και περισσότερες κυβερνήσεις λαμβάνουν μέτρα ενάντια στα περιβόητα loot boxes. Η EA Sports και η σειρά FIFA βρίσκονται συνεχώς στο στόχαστρο των αρχών σε αρκετές χώρες. Αυτή τη φορά, το Βέλγιο και η Ολλανδία απαγόρευσαν τα loot boxes λόγω του ότι παραβαίνουν τους νόμους περί τζόγου. Μάλιστα η Ολλανδία θα επιβάλει πρόστιμο €5 εκατομμυρίων στην EA Sports.

Η παραπάνω εξέλιξη ίσως αποτελέσει αφορμή για δραστικές αλλαγές στο Ultimate Team του FIFA, όπου τα loot boxes αποφέρουν πολλά χρήματα στην EA. Αν ο publisher κάνει πίσω, τότε αυτό θα είναι προς όφελος των παικτών, αν και κάτι τέτοιο δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό, λόγω του τεράστιου κέρδους που εχει η ΕΑ. Τουλάχιστο γίνεται μια αρχή και όσο περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λάβουν παρόμοια μέτρα, τόσο μεγαλύτερη η πίεση προς όλες τις εταιρείες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*