Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τζόγος τα loot boxes, λέει ο υπουργός δικαιοσύνης του Βελγίου

*
Όπως θυμάστε οι περισσότεροι, την περασμένη εβδομάδα, η Gaming Comission του Βελγίου είχε ξεκινήσει έρευνα σχετικά με το αν τα loot boxes σε παιχνίδια όπως το Star Wars: Battlefront 2 και το Overwatch, εντάσσονται στην κατηγορία του τζόγου. To πόρισμα δεν έργησε να βγει και σύμφωνα με την επιτροπή, ο συνδυασμός χρημάτων και εθισμού συνιστά τζόγο. Επιπλέον,ο υπουργός δικαιοσύνης του Βελγίου Koen Geens δήλωσε ότι ο συνδυασμός τζόγου και gaming, ειδικά σε νεαρές ηλικίες, μπορεί να αποβεί επικίνδυνος για την πνευματική υγεία του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του VTM News, ο Geens θέλει τα in-game purchases να απαγορευτούν παντού, όχι μόνο στη χώρα του και θα επιχειρήσει να κάνει την αρχή μέσω προσφυγής στα αρμόδια κλιμάκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*