Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1 Οκτωβρίου ξεκινάει το Steam Next Fest της Valve (video)

Η Valve ανακοίνωσε πως το Steam Next Fest θα είναι κοντά μας την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, δίνοντας την δυνατότητα να δοκιμάσουμε αρκετά νέα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για PC.

Στο teaser που δημοσίευσε η εταιρεία, παίρνουμε μια γεύση από τα demos των τίτλων που θα μπορούμε να παίξουμε. Ανάμεσα τους το Airhead από την Octato Games, το Unexplored 2: The Wayfarer’s Legacy από την Ludomotion, το ANNO: Mutationem από την Thinking Stars και πολλά ακόμη. Επίσης λέγεται ότι θα υπάρχει demo από την Hello Games, τους δημιουργούς του No Man’s Sky με τίτλο The Last Campfire.


H Valve διοργανώνει τέτοια events κάθε λίγους μήνες για να βοηθήσει τους δημιουργούς που έχουν ακυρώσει η αναβάλει τις δικές τους εκθέσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας του Covid-19. Αρχικά το Steam Next Fest ονομαζόταν Steam Game Festival αλλά το όνομά του άλλαξε τον Ιούνιο του 2021. Το event δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να έχουν άμεσο feedback από τους παίκτες για τα επερχόμενα παιχνίδια τους.

Το Steam Next Fest θα διαρκέσει μια εβδομάδα από την 1 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*