Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1η Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Seven: The Days Lone Gone

H IMGN.PRO και η Fool’s Theory ανακοίνωσαν ότι το 3D isometric stealth RPG Seven: The Days Lone Gone, πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC την 1η Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα μετά- αποκαλυπτικό κόσμο που ονομάζεται Vetrall Empire και οι παίκτες καλούνται να λάβουν μέρος σε μια αποστολή, η έκβαση της οποίας θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας. Σύμφωνα με την περιγραφή, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα κληθούν να πάρουν μια σειρά από αποφάσεις, όμως για την ώρα είναι αβέβαιο το αν και κατά πόσο αυτές θα επηρρεάζουν την συνέχεια της ιστορίας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πιο πρόσαφατο trailer που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εταιρείες ανάπτυξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*