Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1η Ιουνίου η κυκλοφορία του Stonefly (trailer)

Ο publisher MWM Interactive και η developer Flight School Studio, ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Stonefly. Το παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει στη 1 Ιουνίου, και θα είναι διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Πρόκειται για ένα action adventure, όπου η Annika Stonefly πρέπει να διασώσει ένα οικογενειακό κειμήλιο. Μέσω της περιπέτειας της, η Annika, θα γνωρίσει πολλούς αξέχαστους χαρακτήρες, και θα βρεθεί αντιμέτωπη με πεινασμένα έντομα. Όλα αυτά τα κάνει μέσα από το mech της, το όποιο βελτιώνει με νέες ικανότητες κατά της διάρκεια του ταξιδιού της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το νέο trailer, το οποίο δείχνει τα combos που μπορεί να κάνει το mech της Annika Stonefly.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*