Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την Άνοιξη του 2022 η κυκλοφορία του EA Sports PGA Tour

*
Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το EA Sports PGA Tour πρόκειται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2022. Η ανακοίνωση έγινε στην έναρξη του πρωταθλήματος γκολφ της PGA, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Kiawah Island Golf Resort της Νότιας Καρολίνας. Οι δύο εταιρείες χαρακτήρισαν το νέο παιχνίδι golf ως ένα video game για τα συστήματα της νέας γενιάς.

Στο EA Sports PGA Tour, οι φίλοι του golf θα μπορέσουν να βιώσουν την εικονική τους καριέρα μετέχοντας στις κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το The Players Championship και τα FedExCup Playoffs. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου και θα έχετε την επιλογή να παίξετε είτε ως, είτε ενάντια στα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*