Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την επόμενη εβδομάδα το Gone Home στα ευρωπαϊκά PS4 και Xbox One

Η Fullbright Company -αυτή τη φορά- είχε να ανακοινώσει ευχάριστα νέα για το Gone Home και τους Ευρωπαίους παίκτες. Ο τίτλος, μετά από πολλά εμπόδια, κυκλοφόρησε τόσο για PlayStation 4 όσο και για Xbox One στη Βόρεια Αμερική, ωστόσο κάποια ζητήματα πιστοποίησης και αξιολόγησης είχαν σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση του στην Ευρώπη. Τελικά, η εταιρεία ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο Twitter account της ότι το Gone Home για PS4 και Xbox One θα έρθει και στις αγορές της «Γηραιάς ηπείρου» στις 12 Φεβρουαρίου μέσα από τα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα. Όσοι περιμένατε με ανυπομονησία τον εν λόγω τίτλο, αναφωνήστε τρία «ΟΛΕ» και στη συνέχεια δείτε το launch trailer μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*