Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την ερχόμενη άνοιξη η κυκλοφορία του Fox n Forests

*
Η EuroVideo ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Fox n Forests για PlayStation4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac και Linux μέσα στους προσεχείς μήνες. Η πορεία του παιχνιδιού ξεκίνησε το 2016 μέσω Kickstarter και είναι ένα 2D action platformer το οποίο συνδυάζει τη ρετρό αισθητική με στοιχεία RPG και puzzle. Το σήμα κατατεθέν του τίτλου είναι αναμφίβολα η ιδιότητα του πρωταγωνιστή να εναλάσσει στιγμιαία τις 5 συνολικά εποχές (δύο ανά πίστα), έτσι ώστε να αξιοποιεί προς όφελος του τις ποικίλες καιρικές συνθήκες αλλά και τις γενικότερες ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα. Ανεπτυγμένο σύμφωνα με τις επιταγές του σύγχρονου gaming και μπολιασμένο με την γοητεία του 16-bit οπτικοακουστικού τομέα, το Fox n Forests υπόσχεται μια εντυπωσιακή περιπέτεια. Δείτε το σχετικό trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*