Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την υποστήριξη cloud saves ξεκινά το Epic Games Store

*
Η Epic ξεκινά επιτέλους την υποστήριξη cloud saves στο Epic Games Store, με λίγους και συγκεκριμένους τίτλους για αρχή. Ένας παίκτης παρατήρησε τη νέα αυτή λειτουργία στη σελίδα ρυθμίσεων του Moonlighter, το οποίο ήταν πρόσφατα δωρεάν game του ψηφιακού καταστήματος.

Στη συνέχεια ο Tim Sweeney της Epic επιβεβαίωσε πως το χαρακτηριστικό είναι ενεργοποιημένο για ορισμένα παιχνίδια, ενώ η ομάδα του εργάζεται για τη διάθεσή του σε όλα. Χρήστης του Reddit σημείωσε πως και το This War of Mine, που ήταν δωρεάν ταυτόχρονα με το Moonlighter, υποστηρίζει cloud saves. Αναφορές τον περασμένο Μάρτιο μαρτυρούσαν πως η Epic ήθελε να έχει cloud saves μέσα στο Μάιο του 2019, κάτι που δεν πρόλαβε να πετύχει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*