Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ Blue Box Game Studios, Hideo Kojima και Silent Hill;

*
Ο Hideo Kojima έχει συνηθίσει τον κόσμο του gaming σε γρίφους και φαίνεται πως τα στοιχεία οδηγούν σε σύνδεση μεταξύ του ίδιου, της Blue Box Game Studios και του Silent Hill. Ας δούμε τα δεδομένα. Στις 15 Ιουνίου, η Blue Box Game Studios αναρτά στο Twitter ένα μήνυμα που αναφέρεται σε ένα αποκλειστικό PS5 gam που ξεκινάει από το S και τελειώνει σε L, τονίζοντας μάλιστα πως και η αποκάλυψη είναι κοντά.



Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως μιλάμε για το Silent Hill, ωστόσο μετά από αρκετά tweets, το studio επανήλθε με νέο τιτίβισμα που το διέψευδε.



Συνέχισε, δε, τις αναρτήσεις για το Abandoned, ένα videogame που έχει ανακοινωθεί για το PS5.



Κάποιοι έκατσαν και σύνδεσαν όλα τα κομμάτια του puzzle και φαίνεται πως για άλλη μια φορά έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι του Ιάπωνα δημιουργού με τους fans. Ας δούμε τα δεδομένα.
- Η Blue Box Studios φαίνεται να είναι ένα ψεύτικο studio του Hideo Kojima, όπως έκανε με το Silent Hills και το Project PT.
- Οι φωτογραφίες των υπαλλήλων της στο LinkedIn είναι τυχαίες από φωτογραφίες που υπάρχουν σε σχετικές βάσεις δεδομένων
- Ένα από τα ακυρωμένα projects της Blue Box ονομαζόταν Lost Tapes, που έχει το ίδιο όνομα με μέρος του OST του Metal Gear Solid V
- Η Blue Box Game Studios έχει έδρας την Ολλανδία και η σημαία της Ολλανδίας φάνηκε στο πρόσφατο trailer του Death Stranding Director’s Cut
- Επικεφαλής του νέου game είναι ο Hasan Kahraman, το όνομα και το επίθετο του οποίου ξεκινάει από το ίδιο γράμμα με του Hideo Kojima
- Στο trailer του Abandoned και στο 00.49 φαίνονται τα γράμματα PT
- Ο Hideo Kojima έκανε πρόσφατα ένα tweet που περιελάμβανε στο κείμενο τις λέξεις Silent και Hill και μάλιστα ήταν έτσι γραμμένος ώστε να μπορεί να συνδεθεί με το όνομα του game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Ρε αφηστε όλα αυτά τα και καλά ψαγμένα και σούπα μούπες, και πείτε στον κόσμο στα ίσα τι είναι να τελειώνουμε.
      Κάθεται τώρα μια ολόκληρη κοινότητα και ψάχνει τι μπούρες τους λέει ο ‪Hideki Kozima!!

      Εντάξει είπαμε και γω είμαι Fan του Kozima, αλλά δεν θα κάτσω να παίξω μαζί τις κουμπάρες λες και είμαι 12χρονο.....έλεος δηλαδή!!

      • raiden5
      • Τα 12χρονα προτιμουν να παιζουν fortnite απο το να ασχολουνται με τα παιχνιδακια του Κοτζιμα. Εγω παντα τα απολαμβανα αυτα στον Κοτζιμα παντως, για εμενα καλα κανει προσφερει κατι διαφορετικο. Δεν κανει κατι κακο που θελει να κανει εκπληξεις και να βαζει γριφους. Δεν ειπε σε κανεναν να ασχοληθει με αυτα με το ζορι και να τα ψαχνει.

*