Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τιμή γνωριμίας για την υπηρεσία EA Play, στα €0,99 ο πρώτος μήνας

*
Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε τη συνδρομητική υπηρεσία EA Play, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη της, πληρώνοντας μόλις €0,99. Αυτό βεβαίως για τον πρώτο μήνα, με την προωθητική ενέργεια να εναι διαθέσιμη για νέα μέλη σε όλες τις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο το EA Play, δηλαδή PC (Steam και Origin), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Η προθεσμία για να ενεργοποιήσετε την προσφορά είναι μέχρι τις 9 Μαρτίου 2021, μετά η τιμή θα επανέλθει στα €4,99. Προσοχή, δεν μπορείτε να αγοράσετε πάνω από έναν μήνα, οπότε αν κατά τη διάρκεια που τρέχει η έκπτωση θελήσετε να επεκτείνετε τη συνδρομή σας, θα πληρώσετε €4,99 για κάθε επιπλέον. Επίσης, η συνδρομή δεν μεταφέρεται από πλατφόρμα σε πλατφόρμα, δηλαδή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε Xbox τον λογαριασμό που έχετε στο PlayStation.


Ο κατάλογος της υπηρεσίας περιλαμβάνει παιχνίδια όπως τα Star Wars Jedi: Fallen Order, Need for Speed Heat, Titanfall 2, Rocket Arena, FIFA/Madden 20, Burnout Paradise Remastered, A Way Out, σχεδόν όλη τη σειρά Battlefield και πολλά άλλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*