Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τμήμα eSports στην Activision

Η Activision ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος που θα είναι αποκλειστικά αφοσιωμένο στα eSports. Ο νέος αυτός οργανισμός θα έχει ως επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο και CEO του ESPN Steve Bornstein και τον πρώην πρόεδρο του MLG Mike Sepso. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει το εν λόγω τμήμα, σίγουρα όμως ο βασικός σκοπός όλων θα είναι η προώθηση της παρακολούθησης των eSports είτε online είτε μέσω πιο παραδοσιακότερων μέσων όπως η τηλεόραση. Με δηλώσεις του για το θέμα, ο Bornstein εξήρε το γεγονός ότι πέρσι, η Activision Blizzard προσέφερε διασκέδαση σε περισσότερους από 150 gamers οι οποίοι αφιέρωσαν στα παιχνίδια του γνωστού publisher περισσότερες από 13 δισεκατομμύρια ώρες.



«Πιστεύω ότι τα eSports μπορούν να ανταγωνιστούν επάξια όλα τα δημοφιλή αθλήματα από άποψη μελλοντικών ευκαιριών σε διαφήμιση, πωλήσεις εισιτηρίων, αδειοδοτήσεις, sponsorships και merchandising. Υπάρχουν πολλά περιθώρια ανάπτυξης σε αυτούς τους τομείς», είπε χαρακτηριστικά ο Bornstein. Με άλλα λόγια, η Activision βλέπει μια ευκαιρία να κερδίσει πολλά χρήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*