Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam εγκαινιάζει τη νέα διαδικασία δοκιμών με τίτλο Steam Playtest

*
Το Steam ενεργοποίησε ένα νέο feature του Steamworks, που ονομάζεται Steam Playtest και είναι μια ακόμα μέθοδος πραγματοποίησης δοκιμών, πριν την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού. Θα επιτρέπει στους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε μια έκδοση ενός παιχνιδιού, παρόμοια με demo, πριν αυτό λανσαριστεί.

Σε σχετικό blog post αναφέρεται ότι το Steam Playtest δεν αντικαθιστά τα demos ή τα beta keys, απλά οι παίκτες θα έχουν πιο εύκολη πρόσβαση σε μια δοκιμαστική έκδοση, δίχως την ανάγκη να ζητάνε beta keys, να στέλνουν emails ή να συμπληρώνουν ειδικές φόρμες.


Εφόσον το χαρακτηριστικό αυτό προστεθεί στο παιχνίδι από τις ομάδες ανάπτυξης, θα υπάρχει η επιλογή για τους χρήστες να ζητήσουν πρόσβαση σε ένα Playtest. Το Playtest πραγματοποιείται σε ένα δευτερεύον, συμπληρωματικό appID και ο τρόπος διαχείρισης μοίζει με εκείνον που ακολουθείται για τα demos. Ακόμα, το Playtest δεν αντικαθιστά το Steam Early Access.

Όσοι δηλώνουν συμμετοχή σε ένα Steam Playtest, θα μπαίνουν σε μία σειρά αναμονής. Από εκεί οι developers θα επιλέγουν τους πιθανούς testers. Μάλιστα θα έχουν και την επιλογή να διακόπτουν τη διαδικασία δοκιμών ή να την αφήνουν να τρέχει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να ελέγχονται συνεχώς οι προσθήκες που πραγματοποιούν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*