Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2023 θα κυκλοφορήσει το The Wolf Among Us 2: A Telltale Series (trailer)

Η Telltale Games ανακοίνωσε ότι το The Wolf Among Us 2: A Telltale Series θα λανσαριστεί το 2023, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Epic Games Store). Η κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή επεισοδίων και η ανάπτυξη όλων θα έχει ολοκληρωθεί όταν γίνει διαθέσιμο το πρώτο.

Το trailer που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια αποτελεί μια πρόγευση για τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να βάλετε πόδι εκτός της Fabletown για να δείτε περισσότερα από το The Big Apple, τον χειμώνα του 1980. Όπως πιθανότατα καταλάβατε, η νέα σεζόν διαδραματίζεται έξι μήνες μετά τα γεγονότα της πρώτης. Ως Bigby, θα αναλάβετε μία υπόθεση που θα χωρίσει στα δύο τον κόσμο εκείνων που θα βοηθήσετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*