Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 72% του κοινού των eSports είναι άντρες

*
Οι IDC και Esports Charts δημοσίευσαν μια έρευνα σχετικά με το πως η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε το κοινό των esports. Μαζί με τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων, η έρευνα ενσωματώνει και ευρήματα από σχετικές διαδικτυακές καταμετρήσεις που διεξήχθησαν το Σεπτέμβριο του 2019. Στη μια από αυτές συμμετείχαν τουλάχιστον 2.500 PC gamers από Η.Π.Α., Βραζιλία, Κίνα, Γερμανία και Ρωσία. Στην άλλη συμμετείχαν 7.500 gamers από τις Η.Π.Α.

Η δεύτερη από αυτές τις καταμετρήσεις λέει πως 72% των Αμερικανών gamers που παρακολουθούν esports είναι άντρες. Μια αντίστοιχη καταμέτρηση της Nielsen το 2016 ανέφερε πως το 81% των θεατών των esports είναι άντρες. Όσο για την καταμέτρηση από χώρα σε χώρα, οι IDC και Esports Charts αναφέρουν πως οι Κινέζοι gamers είναι αυτοί που παρακολουθούν περισσότερο υλικό esports ή δημιουργούν και δημοσιεύουν gameplay videos.


Όσο για το πόσες ώρες παρακολούθησε το κοινό οτιδήποτε στο Twitch το Μάιο, η έρευνα μας λέει πως μετρήθηκαν 1,72 δισεκατομμύριο ώρες, 98% πάνω από το Δεκέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*